Interactius

Així és la cabina de l'Airbus A380

És l'avió de passatgers més modern i gran del món! És una autèntica bèstia del transport aeri. Pot encabir més de 800 passatgers i volar des de Barcelona fins a Austràlia sense aturar-se... a 900 quilòmetres per hora! Hi entreu amb nosaltres?

La vida a bord d'un vaixell pirata

Mentre no trobaven un vaixell carregat de riqueses per assaltar, els pirates passaven molts dies d'avorriment en alta mar. Havien de fer moltes feines dures, el menjar no era gens bo i sovint es barallaven entre ells!

L'Acròpolis d'Atenes

Us descobrim tots els racons de l'Atenes de fa 2.500 anys, una ciutat on els habitants van construir uns temples magnífics sobre l'acròpolis, el turó rocós que els servia de fortalesa

Ninges, guerrers a l'ombra

Aquests guerrers del Japó medieval actuaven en secret per no ser descoberts. Eren astuts i atrevits. Mai els faltava el coratge per afrontar les situacions més arriscades. Però la seva millor arma era la paciència... i els trucs per distreure l'enemic

El palau de Versalles

Entrem al palau que es va fer construir Lluís XIV de França, el Rei Sol, un palau que es va convertir en el més important i sumptuós d'Europa i que va arribar a acollir entre tres mil i deu mil hostes diaris!

Veure'n més

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!