Personatges

Quatre saxofonistes fantàstics

L'estil musical on més brilla el saxòfon va aparèixer molts anys després que s'inventés l'instrument. Els intèrprets de jazz són els que l'han sabut fer 'parlar' millor. I la gran majoria pertanyien a la comunitat afroamericana dels Estats Units.

Thomas Edison, el pare de la bombeta

Aquest sí que va ser un inventor incansable! Tenia unes idees brillants que van ser clau per al desenvolupament de la societat industrial. Us expliquem com s’ho va fer per aconseguir-ho i quins van ser els invents més al·lucinants que va fer. Quin geni!

La vida de Mary Shelley

Segur que heu vist alguna imatge del monstre de Frankenstein, i probablement també heu sentit la seva història terrorífica, oi? Però potser no sabeu que la seva “mare” va posar molta passió a canviar la societat del seu temps!

Els altres bandolers

A banda d’en Rocaguinarda i en Serrallonga, molts altres caps de quadrilla es van guanyar a pols la seva fama terrible. Aquí teniu uns quants capitostos que van fer tremolar el país amb les seves malifetes criminals!

Veure'n més

Subscriu-t'hi

petit80portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!