Escolteu el podcast de Mary Shelley!
Escolteu el podcast de Mary Shelley!
Podcasts

Mary Shelley, la 'mare' de Frankenstein

Aquesta escriptora anglesa va fer història amb només 18 anys, quan va crear un personatge que es va convertir en un mite de la literatura universal: Frankenstein! Va poder publicar-ne la història en una època en què les editorials no acceptaven llibres escrits per dones i es va convertir en la primera autora d’un gènere literari nou: la ciència-ficció. El seu nom? Mary Shelley. Tot això i més us ho expliquem en format podcast, un més de la sèrie Van fer història. Després d'escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit77portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!