Mas Miró
Mas Miró
Podcasts

Mas Miró

Podríem dir que un paisatge emocional és aquell indret on ens agrada tornar sempre. Aquell racó on ens sentim més a gust. Un lloc que ens estimem especialment perquè el relacionem amb una experiència agradable, bonica, viscuda allà, on ens sentim en pau i protegits. El paisatge emocional d’un dels pintors més cèlebres del nostre país, Joan Miró, és Mont-roig del Camp i el seu entorn. Un espai on l’artista, de jove, va passar una temporada per curar-se d’una malaltia, i va tornar-ne enamorat per sempre més. El xoc preliminar, l’inici de la seva inspiració i amor a la natura. Us donem la benvinguda al Mas Miró.

Podeu trobar més informació sobre el monument a la web de Patrimoni Cultural.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!