Mari Pepa Colomer, la noia que volia volar
Mari Pepa Colomer, la noia que volia volar
Podcasts

Mari Pepa Colomer, la noia que volia volar

El 1913 va néixer una nena que des de ben petita somiava de volar. Li agradava molt veure els avions, que en aquell moment encara eren unes andròmines força perilloses, i li encantava veure imatges de paracaigudistes. De seguida es va proposar que, quan fos gran, ella també tindria el seu avió i volaria com els ocells. Aquella nena es va convertir en la primera dona aviadora catalana, i va fer història. El seu nom? Mari Pepa Colomer.

Tot això i més us ho expliquem en format podcast, un altre de la sèrie Van fer història. Després d'escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après.


Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

 

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit80portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!