Darwin
Darwin Carlos Cubeiro
Podcasts

Charles Darwin, l'investigador que va capgirar la ciència

No fa pas tants anys algú va dir per primera vegada que l’home i el mico tenen un avantpassat comú. Ho va dir un home que era un enamorat de la natura, que tenia una curiositat infinita i al qual l’apassionava estudiar qualsevol mena i espècie d’ésser viu. Va ser l’home que va canviar per sempre el nostre lloc en el món i va fer història. Sabeu com es deia? Charles Darwin, el nou protagonista de Van fer història.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!