Toro Assegut
Toro Assegut David Francis Barry / Wikimedia Commons
Podcasts

Toro Assegut

Aquesta és la història d'un home fort i robust que tenia el rostre cobert de cicatrius. Un home savi a qui sovint consultaven per resoldre les disputes entre la gent de la tribu, i que gràcies a la seva capacitat de paraula (i al seu carisma) tenia un gran poder per convèncer la seva gent. També era un gran guerrer i, segurament, l'indi nord-americà més famós de tots. Sabeu com es deia? Tatanka Iyotake, és a dir, Toro Assegut, el nou protagonista de Van fer història.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

 

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit77portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!