Thomas Alva Edison
Thomas Alva Edison Getty Images
Podcasts

Thomas Alva Edison, l'home de la fàbrica d'invents

D’inventors, n’hi ha hagut molts, moltíssims: Da Vinci, Fahrenheit, Watt, Volta, Marconi, Tesla... Però n’hi ha un que va ser clau en el desenvolupament de la societat industrial. Un home que va muntar una fàbrica d’invents i en va arribar a patentar més de mil, entre els quals segurament el més conegut és la bombeta incandescent. Aquest home va fer història. El seu nom? Thomas Alva Edison.

Tot això i més us ho expliquem en format podcast, un altre de la sèrie Van fer història. Després d'escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!