Alerta, bandolers!
Alerta, bandolers! Jordi Sunyer
Podcasts

Serrallonga, el bandoler més temut

Qui era en Serrallonga? Per saber-ho, viatgem més de quatre-cents anys enrere, al segle XVII. Una època de molta pobresa, guerres, fam i plagues on la gent majoritàriament eren pagesos que treballaven la terra i pastors que cuidaven el bestiar. I ho fem en format podcast, el segon de la sèrie Van fer història. Després d'escoltar-lo, feu el quiz i poseu a prova tot el que heu après. També us convidem a saber més sobre aquest personatge i sobre altres bandolers amb els continguts que teniu a sota.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit80portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!