Santa Maria del Mar
Santa Maria del Mar
Podcasts

Santa Maria del Mar

A principis del segle XIV, el quarter de Mar de Barcelona, l’actual barri de la Ribera, cada cop es feia més gran i bullia d’activitat. I els veïns van voler apostar per la construcció d’una nova catedral. Però el bisbe de Barcelona no els va voler donar ni un cèntim. Els fidels del barri, aleshores, es van prometre que col·laborarien amb esforç físic i econòmic per aixecar l’església que ells volguessin. I ho van aconseguir en només cinquanta-quatre anys! Un temps rècord. Avui us donem la benvinguda a la basílica de Santa Maria del Mar, una església construïda pel poble i molt resistent.

Podeu trobar més informació sobre el monument a la web de Patrimoni Cultural.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit80portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!