Pont de Besalú
Pont de Besalú
Podcasts

Pont de Besalú

A Besalú, una vila que ens permet viatjar fins a l’edat mitjana, hi tenim un dels ponts més emblemàtics del nostre territori emmarcat en el paisatge de la Garrotxa. Es tracta d’un pont romànic per on cada any passen i es fotografien milers de visitants de tot arreu. Un pont que s’ha hagut de reconstruir moltes vegades per culpa de riuades, inundacions i guerres, i que ens explica la història dels jueus que el travessaven, dels mestres constructors que l’alçaven, de les fórmules creatives que van trobar per aconseguir diners i del dia a dia d’uns habitants que l’estimaven. Us presentem el Pont Vell de Besalú!

Podeu trobar més informació sobre el monument a la web de Patrimoni Cultural.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit80portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!