Pintures del Cogul
Pintures del Cogul
Podcasts

Pintures rupestres del Cogul

A la prehistòria encara no s’havia inventat l’escriptura. Però, així i tot, els nostres avantpassats feien servir la pintura com un mitjà d’expressió. Quan volien fer dibuixos, triaven una paret de pedra i la decoraven amb colors que obtenien de la natura. I al Cogul, un poblet de la comarca de les Garrigues, s’hi han trobat pintures d’aquells temps! Es tracta d’una roca on, durant més de cinc mil anys, les tribus de caçadors i els grups posteriors d’agricultors i ramaders van deixar constància de les seves creences religioses, un lloc sagrat. Us donem la benvinguda a la Roca dels Moros!

Podeu trobar més informació sobre el monument a la web de Patrimoni Cultural.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit80portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!