Narcís Monturiol va fer història amb el seu submarí
Narcís Monturiol va fer història amb el seu submarí GongDisseny
Podcasts

Narcís Monturiol, l’inventor del submarí

Avui descobrirem la història del primer home que va construir un submarí amb motor. Un home que va aconseguir que poguéssim passar hores i hores sota l’aigua sense ofegar-nos. Un home que volia que el món fos millor per a tothom. Un home que va fer història. El seu nom? Narcís Monturiol, el protagonista d’aquest nou capítol de Van fer història. Després d’escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

 

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit77portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!