Quina gran escriptora!
Quina gran escriptora!
Podcasts

Mercè Rodoreda, quina gran escriptora!

El 1908 va néixer al barri de Sant Gervasi de Barcelona una nena que es va convertir en una de les grans escriptores catalanes de tots els temps, Mercè Rodoreda. Va tenir una vida complicada, però la seva passió pels llibres la va portar a escriure novel·les, contes, poesies i obres de teatre. Va rebre molts premis literaris i la seva obra més important, La plaça del Diamant, està traduïda a més de quaranta idiomes. Us ho expliquem en format podcast, un altre de la sèrie Van fer història. Després d'escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après i endinsar-vos en la seva obra amb aquest joc de cartes.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!