J. K. Rowling
J. K. Rowling Executive Office of the President / Wikimedia Commons
Podcasts

J. K. Rowling, la creadora de Harry Potter

La protagonista d'aquesta història estava passant un dels pitjors moments de la seva vida. Estava molt trista i deprimida, però just en aquell moment va acabar d’escriure un llibre que canviaria la seva vida de dalt a baix. Un llibre del qual es van vendre milions d’exemplars a tot el món. Gràcies a la seva imaginació, J. K. Rowling va passar de sobreviure amb penes i treballs… a ser multimilionària! 

Tot això i més us ho expliquem en format podcast, un altre de la sèrie Van fer història. Després d'escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après i aquest altre sobre el fascinant Harry Potter.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit77portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!