Guifré el Pilós, un comte de llegenda que va fer història
Guifré el Pilós, un comte de llegenda que va fer història Alex Vede
Podcasts

Guifré el Pilós, el comte llegendari

Avui us parlem d’algú que va ser protagonista d’una llegenda que moltíssima gent (fins i tot estudiosos i historiadors) van creure durant molts anys que era veritat. De fet, avui dia encara hi ha gent que s’ho pensa. És la llegenda de ‘les quatre barres de sang’, que explica l’origen de la senyera catalana. I el seu protagonista és un comte que, tot i que el puguem titllar de llegendari, va existir i va fer història. El seu nom, Guifré el Pilós, el protagonista d’un nou episodi de Van fer història.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit77portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!