Grace O'Malley, la Reina dels Pirates
Grace O'Malley, la Reina dels Pirates Wikimedia Commons
Podcasts

Grace O'Malley, la Reina dels Pirates

Us imagineu una dona pirata capitanejant desenes i desenes de pirates, lluitant amb pistola i espasa contra els seus enemics, assaltant castells i fortificacions, i fent navegar amb una destresa excepcional el seu vaixell a tota vela per l’oceà Atlàntic? Doncs va existir. Se la considera la Reina dels Pirates i va fer història. Sabeu com es deia? Grace O’Malley i és la nova protagonista de Van fer història. Després d’escoltar-ne el podcast, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

 

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit77portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!