Ens endinsem en la vida de Frida Kahlo
Ens endinsem en la vida de Frida Kahlo Patri de Pedro
Podcasts

Frida Kahlo, l’artista més famosa de Mèxic

Aquesta setmana ens endinsem en la vida d’una dona que va exposar els seus quadres plens de color arreu del món. Una dona provocadora i molt orgullosa de les seves arrels tradicionals mexicanes. Una dona que ho va passar molt malament per culpa d’una malaltia i d’un accident que la van tenir al llit moltíssims mesos. Una dona amb un talent innegable amb els pinzells i els colors; però estem parlant, sobretot, d’una dona rebel i valenta, molt valenta. Una dona que va fer història. Sabeu com es deia? Frida Kahlo.

Tot això i més us ho expliquem en format podcast, un altre de la sèrie Van fer història. Després d’escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après i descobrir els secrets d’alguns dels seus quadres.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit78 portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!