Ermessenda de Carcassona
Ermessenda de Carcassona Iratxe López de Munáin
Podcasts

Ermessenda de Carcassona, la dona més poderosa

A l'edat mitjana, fa més o menys uns mil anys, una dona va ser capaç de governar durant tres generacions el Casal de Barcelona. Una dona decidida que mai no es va deixar trepitjar per ningú, ni pels seus parents més propers, que no sempre li volien bé. Estem parlant de la dona més poderosa de la història de Catalunya. Una dona que va fer història. Sabeu qui era? Ermessenda de Carcassona! Tot això i més us ho expliquem en format podcast, un altre de la sèrie Van fer història. Després d'escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

 

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!