Casa Navàs
Casa Navàs
Podcasts

Casa Navàs

Fa més de cent anys, un matrimoni reusenc va donar un xec en blanc a un famós arquitecte perquè els construís la casa. Lluís Domènech i Montaner va poder ser tan imaginatiu com va voler i, a més, ho va poder fer sense límit de diners, disposant del pressupost que fos necessari. Encara avui, a Reus, hi trobem una casa modernista que per dins es conserva tal com es va dissenyar. Té formes impossibles, jocs de transparències, llum i color, una decoració exagerada i fantasiosa que deixa meravellat tothom qui la visita. Us donem la benvinguda a la Casa Navàs!

Podeu trobar més informació sobre el monument a la web de Patrimoni Cultural.

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit80portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!