Gaudí treballa envoltat de les seves creacions
Gaudí treballa envoltat de les seves creacions Trepax
Podcasts

Antoni Gaudí, el geni incomprès

A Catalunya va néixer un dels arquitectes més famosos del món. Un home a qui la gent de la seva època no entenia gaire. Perquè, per exemple, a qui se li acudeix fer un edifici sense ni una sola paret recta? A qui li passa pel cap cobrir tota una façana de trossets de ceràmica trencada? Molts es pensaven que estava xalat i es burlaven de les seves idees. I en canvi, avui dia, milions de turistes de tot el món visiten Barcelona per veure els sorprenents edificis que va crear. Aquest arquitecte va fer història. El seu nom? Antoni Gaudí.

Us ho expliquem en format podcast, un altre de la sèrie Van fer història. Després d'escoltar-lo, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après i aquest joc de cartes amb sis de les seves grans obres.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

 

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit77portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!