Alexandre el Gran va fer història
Alexandre el Gran va fer història
Podcasts

Alexandre el Gran, el gran líder militar del món antic

Fa més de 2.300 anys va néixer al regne de Macedònia (al nord de l’actual Grècia) un nen que acabaria derrotant l’Imperi persa i sent un dels líders militars més importants del món antic. Un líder que feia servir unes estratègies de guerra que avui dia encara són estudiades a les acadèmies militars de tot el món. Un home que va inspirar altres grans generals de la història com Juli Cèsar, Napoleó Bonaparte o George Washington. Era Alexandre el Gran, el nou protagonista de Van fer història. Després d’escoltar-ne el podcast, podeu fer aquest quiz per posar a prova el que heu après.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. Els altres intèrprets són la locutora i actriu de doblatge Sònia Ferrer i l'actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches. El disseny sonor està en mans de Benet Serra.

 

On escoltar els nostres podcasts
Podeu escoltar tots els capítols de 'Van fer història' al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify. I els de ‘Si les parets parlessin’ a Spotify, Apple Podcast i a Amazon Music.

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!