Interactius

El piano, un invent amb molta cua

Des que el van inventar fa tres segles, aquest instrument ha tingut una funció important en l’evolució de la música. És un dels instruments que més fan servir els estudiants, i el de cua és el preferit dels millors concertistes

Il·lustració: Bàrbara Alca

Una de les claus del piano és la seva gran caixa de ressonància, que li permet produir uns sons molt poderosos. Amb aquesta imatge interactiva podeu veure quines parts el formen i quina és la funció de cadascuna. Per saber-ho, només cal que feu clic sobre les icones. Podeu veure l'interactiu a pantalla completa fent clic sobre la icona de fletxes que teniu al cantó inferior dret i, atenció, conèixer totes les parts del piano amb música de fons, uns nocturnes per a piano espectaculars. Si no l'escolteu és perquè teniu l'àudio desactivat: fixeu-vos bé en la icona d'àudio que apareix a la part inferior de la imatge. També heu de fer clic sobre el personatge. Us imagineu qui és?

 

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!