Revista

Portada del Petit SÀPIENS 32
Petit SÀPIENS núm. 32. Juny 2020

Quin ritme! L'explosió musical del rock

En aquest número
PetitSapiens32Rock

DOSSIER

La història del rock

Avui hi ha moltíssims grups que fan música de tota mena. Tots ells són els hereus d’una explosió creativa que va començar fa una mica més de 100 anys. Us convidem a conèixer les arrels del rock i a descobrir com la música que agradava als joves va transformar els costums i la manera de veure el món!

Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Javigaar

PetitSapiens32CamiSantJaume

EDAT MITJANA

El camí de Sant Jaume

Segur que molts de vosaltres heu sentit a parlar d’una gran caminada que acaba a la catedral de Santiago de Compostel·la, a Galícia. Us expliquem com va néixer, a l’edat mitjana, un dels pelegrinatges més importants del món sencer!

Il·lustracions: Leire Salaberria

PetitSapiens32Aunir

CÒMIC / AUNIR

Embolica que fa fort!

La cap guerrillera Aunir intenta convèncer els seus compatriotes ibers que ha arribat l’hora de fer fora els invasors romans... però n’hi ha que no ho veuen gaire clar, tot plegat!

Guió i dibuix: David Parcerisa

PetitSapiens32Boiximans

CULTURES DEL MÓN

Els boiximans

Aquests caçadors i recol·lectors han viscut al sud d’Àfrica des de fa desenes de milers d’anys, i són una de les cultures més antigues del planeta. Viatgem al desert de Kalahari per espiar-los!

Il·lustracions: Rigelmoon

PetitSapiens32Zombis

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER

Jean-Jacques Rousseau

Aquest mes, en Bú i l’Ag reben la visita d’un filòsof il·lustrat que està convençut que totes les persones naixem bones, i que la vida en societat ens espatlla. Però en Bú no hi està d’acord...

Guió i dibuix: Trepax

PetitSapiens32Tortuga

NATURA

La tortuga marina

Ens capbussem per esbrinar tots els secrets d’un dels animals més al·lucinants del fons del mar, que corre greu perill de desaparèixer!
PetitSapiens32Oglala

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS

Confinats!

L’indi Tunweya s’ha hagut de quedar amb tots els nens de la tribu mentre els pares cacen búfals. Descobriu com s’ho fan per passar l’estona!

Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer