Interactius

Els guerrers vikings

Tots els vikings tenien armes i els seus costums els permetien portar-les sempre. Una dita molt famosa feia: no deixis les armes al teu darrere quan treballis al camp, que no saps mai quan pots necessitar la llança. Us expliquem com s'equipaven

Il·lustració: Gemma Capdevila

Dels vikings encara ens faltava explicar-vos com vestien. Per a aquest poble del nord, la guerra era l’activitat més prestigiosa, ja que era la manera més fàcil de fer-se ric i famós. Els encantava tenir armes de bona qualitat, que eren una manera de mostrar el seu èxit als altres. La llança era una de les seves armes favorites, tant per llançar com per punxar. Com que per fer-la no calia gaire metall, era més barata. Els vikings també eren molt bons arquers. Tenien arcs de teix que podien disparar fletxes a 200 metres de distància. L’equipament bàsic d’un guerrer, però, era aquest que veieu al dibuix.
 

Subscriu-t'hi

petit80portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!