Interactius

Douglas DC-3: l'avió que va revolucionar el transport

Us convidem a entrar a l'interior de la cabina d'un model d'avió que va volar per primera vegada el 1935. El disseny era tan avançat, però, que avui encara n'hi ha més de 300 volant pel món! Per això molts el consideren el millor avió del segle XX

Il·lustració: Pedro Simón

El Douglas DC-3 va revolucionar el transport aeri. Aquest model oferia per primera vegada força comoditat i una gran sensació de seguretat als passatgers en vols de llarga distància. Gràcies a la seva velocitat i abast, va ser el primer avió comercial que va fer guanyar diners a les companyies aèries. Va ser un èxit total! Tenia sistemes molt avançats per a l’època, com el pilot automàtic i el fixador de rumb. També estava a l’avantguarda en sistemes de radionavegació. Es propulsava amb dos grans motors de 14 cilindres, amb una potència de 1.200 cavalls cadascun. Podia transportar entre 21 i 32 passatgers. Us convidem a entrar-hi a dins i a descobrir-ne tots els secrets navegant per aquest interactiu: posicioneu-vos a sobre de cada icona per conèixer tots els elements del DC-3. A la icona d’avió trobareu informació sobre la velocitat, l’altitud, les mides i el cost. Bona navegació!

Subscriu-t'hi

petit79portada

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't al Petit SÀPIENS (si és que encara no ho has fet). Puja amb nosaltres a la màquina del temps!

Subscriu-t'hi

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!