SERRALLONGA

Text d'Arnau Cònsul
Il·lustracions de David Parcerisa

Compra'l
  • logo vector abacus cooperativa

De petit, Joan de Serrallonga no s'imaginava que acabaria sent el bandoler més famós –i també el més temut!– de tots els temps. Voleu saber qui era i què va fer? Viatjarem més de quatre-cents anys enrere per descobrir la seva intrigant història i entendre com era viure ocult, perseguit i fora de la llei. On vivia un bandoler? Com es vestia? A qui robava i com ho feia? Un llibre meravellós per descobrir un dels personatges més emblemàtics de la història de Catalunya!

  • El podcast
Serrallonga: Slide 1
Serrallonga: Slide 2
Serrallonga: Slide 3
  • Text
  • Il·lustracions
Arnau Cònsul

Nascut a Barcelona el 1976, es dedica a la divulgació cultural. Ha fet crítica literària al diari Avui i és col·laborador de revistes com Serra d'Or i Sàpiens, on ha publicat un centenar de reportatges. També és guionista i locutor radiofònic a Catalunya Cultura i a Ràdio Desvern, i des del 2016 regenta una llibreria a Sant Just Desvern, Cal Llibreter. A més, és autor de la biografia El general Prim i ha publicat els estudis Els diaris de Pascal. Els documents i La Guerra Civil a Catalunya (1936-1939), junt amb Josep Termes.

Arnau Cònsul
David Parcerisa

És un professional amb més de trenta anys d'experiència en els sectors de la il·lustració, l'animació i la historieta. Ha treballat en publicitat, il·lustrant llibres de text, contes infantils, juvenils i per a adults; en diaris, revistes i magazins; en llargmetratges, sèries, curtmetratges i pilots d'animació; en editorials com Devir Iberia, Rosa dels Vents, Editorial Planeta, Grup 62, Enciclopèdia Catalana, Teide i Cruïlla, i en revistes com Petit SÀPIENSDescobrir, entre d'altres. 

David Parcerisa

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!