Mercè Rodoreda

Text de Teresa Muñoz
Il·lustracions d'Alicia Caboblanco

Compra'l
  • logo vector abacus cooperativa
  • logo fnac
  • Libelista

Mercè Rodoreda és una de les escriptores catalanes més universals. Els seus llibres han traspassat fronteres i han fet gaudir milions de lectors i lectores arreu del món, i això que la seva vida no va ser gens fàcil. Voleu saber qui era i quin és el seu llegat? Seguiu-nos en aquestes pàgines per descobrir la vida i l'obra d'una de les escriptores més importants de tots els temps!

  • El podcast
rodoreda slide1
  • Text
  • Il·lustradora
Teresa Muñoz

Nascuda a Barcelona el 1974, és llicenciada en Filologia Catalana i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Ha treballat com a editora a Edicions 62, Editorial Empúries, Viena Edicions i Grup Edebé. També imparteix classes de català, de narrativa i d'oficis de l'edició, i tradueix llibres. L'any 2014 va publicar la seva primera novel·la, Com si fos ahir, i la va seguir Des del balcó el 2017, totes dues a Ara Llibres. Ha publicat també una biografia de Josephine Baker, una recreació del mite del rei Artur a RBA i una novel·la infantil, Vint-i-set dinosaures, a Estrella Polar.

Teresa Muñoz
Alicia Caboblanco

Il·lustradora nascuda a Madrid el 1992. Va estudiar Belles Arts a la Universitat Complutense de Madrid i va continuar formant-se a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona fins al 2017.

En el seu treball fa servir tècniques digitals però mai no ha abandonat les pintures, el llapis i la llibreta. Fins ara, ha il·lustrat llibres per a editorials com Planeta, Alianza o Mosquito Books i ha col·laborat en premsa en mitjans com Vocento, El País o Colpisa.

Alicia Caboblanco

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!