Mary Anning

Text d'Agnès Rotger 
Il·lustracions de Maria Picassó

Compra'l
  • logo vector abacus cooperativa

"Aquesta nena és un prodigi!" Desperta i molt intel·ligent, Mary Anning va descobrir esquelets extraordinaris d'animals prehistòrics i es va convertir en una de les científiques més influents del seu temps. Gràcies a ella, ara sabem moltes més coses dels dinosaures. En aquest llibre recorrereu la seva història i descobrireu com era la vida al nostre planeta fa milions d'anys. Com vivien els dinosaures? Per què es van extingir? Com era el planeta Terra? Un llibre fascinant per entendre el nostre passat!

  • El podcast
Mary Anning. Slide 1
Mary Anning. Slide 2
1
  • Text
  • Il·lustracions
Agnès Rotger

Nascuda el 1973 a Badalona, és periodista i escriptora i actualment viu entre el Barcelonès i el Moianès amb la seva filla i els seus dos fills. Ha treballat en els àmbits de la comunicació i les editorials. Ha escrit diversos llibres, entre els quals destaquen El secret del meu turbant, premi Prudenci Bertrana i traduït a una dotzena d'idiomes, i Elles!, un recull de biografies de dones catalanes. Actualment col·labora en mitjans per a adults com Sàpiens, Descobrir i El Punt Avui, i per a noies i nois, com Cavall Fort.

Agnès Rotger
Maria Picassó

Nascuda a Manresa el 1983, es va graduar en Arquitectura abans de convertir-se en il·lustradora a temps complet. Actualment està especialitzada en il·lustració editorial i caricatura i ha il·lustrat cobertes de llibres d'Ursula K. Le Guin, Becky Chambers, Frank Herbert i Georges Simenon, entre d'altres. La seva obra es publica a revistes i diaris d'arreu del món i ha tingut un ampli reconeixement mundial com a caricaturista. 

Disseny sense títol (38)

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!