Leonardo da Vinci

Text de Màrius Moneo
Il·lustracions de Guibo

Compra'l
  • Logo Abacus
  • Casa Usher
  • petit tresor

Va ser un gran pintor, escultor, inventor, arquitecte… El seu llegat és impressionant! Leonardo da Vinci va ser un noi curiós i observador que sempre duia un quadern a la mà per dibuixar el que li cridava l’atenció. En aquestes pàgines aprendrem com les seves ganes de millorar el món el van convertir en un dels artistes més complets de tots els temps: pintor, escultor, inventor, arquitecte… Era capaç de crear, amb la mateixa habilitat, armes mortíferes o quadres bellíssims. Un llibre genial!

  • El podcast
Leonardo. Slide 1
Leonardo. Slide 2
Leonardo slide 3
  • Text
  • Il·lustracions

Màrius Moneo Vilalta és llicenciat en Filologia catalana, i actualment és professor de secundària. Ha conreat el teatre i la narrativa per a adults i per a joves, i ha guanyat diversos premis, com el Premi d’humor i de sàtira Jaume Maspons i Safont (2004) amb la novel·la L’educació del bon lladre, Premi Carmesina de narració infantil (2010) amb la novel·la breu Un pirata tocat pel cacau o el Premi Cavall Fort (2016) pel conjunt d’articles que porta per títol Un nom musical.  També ha realitzat guions per a espectacles (Va de rock, Retrats d’un sentiment i Un conte de Patum) i ha col·laborat en diversos estudis i revistes. 

Marius Moneo
Guibo

Guibo és il·lustrador, autor de còmics i dissenyador. Va néixer a Barcelona el segle passat amb la sort d’aparentar l’edat que té. Ha treballat al meravellós món de l'animació, ha publicat en nombroses publicacions, ha dissenyat unes quantes exposicions i ha dibuixat uns quants tebeos. Es comenta que ho continuarà fent mentre tingui un llapis a la mà i ganes d'aprendre com es fa un retrat amb un sis i un quatre.

GuiBo

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!