Hatxepsut

Text de Lara Toro Lienas
Il·lustracions de Paula Estévez

Compra'l
  • Logo Abacus
  • Casa Usher
  • petit tresor

Fa uns 3500 anys —quant de temps!—, una jove va desafiar la tradició i va fer història: Hatxepsut es va proclamar faraona, un càrrec que normalment només tenien els homes. En aquestes pàgines recorrerem el seu regnat pacífic i ens endinsarem en els misteris de l’antic Egipte. Per què escrivien amb jeroglífics? Com es feia una mòmia? Què menjaven en els seus banquets? Un llibre per desxifrar una civilització fascinant!

  • El podcast
Hatxepsut. Slide 1
Hatxepsut. Slide 2
Hatxepsut. Slide 3
  • Text
  • Il·lustracions
Lara Toro

Barcelonina nascuda el 1975, és llicenciada en Periodisme. Ha dirigit les revistes Descobrir Catalunya i Súpers!, però el que més l’apassiona són els llibres: llegir-ne, editar-ne (ha estat directora de La Galera) i escriure’n. Té diversos títols de no-ficció publicats (Estimada Ch’askañawi, Ja soc mare, Em dic Gandhi, entre d’altres) i llibres de llengua catalana per a tots els nivells educatius. Actualment combina les classes de català per a persones adultes amb incursions periodístiques en algunes revistes.

Lara Toro
Paula Estévez

Paula Estévez és una il·lustradora, animadora i dibuixant de còmics del País Basc. Treballa regularment com a il·lustradora editorial per a diverses publicacions mentre desenvolupa els seus propis projectes de còmic i animació. Les línies pronunciades porten el pes dels seus dibuixos, on els personatges desobedients són retratats de manera realista, fàcils de reconèixer per a l'espectador, però que romanen misteriosos. 

Paula Estévez

T'agradaria viatjar en el temps?

Inscriu-te al butlletí i t'enviarem totes les novetats al teu correu!